Sommaren när den är som bäst. En marinad med smak av honung och citron.
Instruktioner
- Bryn filéerna i smör. Efterstek under lock, ca 10 minuter, till en innertemperatur på ca 70º. Krydda.
- Vispa ihop ingredienserna till marinaden och smaka av efter eget tycke.
- Skiva filéerna, fortfarande lite varma, i 1 cm tjocka skivor. Lägg dem lite omlott på ett serveringsfat och ringla marinaden över.
- Ställ kallt fram till serveringen.
- Garnera med kapris, salladslök och persilja.
- Serveringsförslag:
Pasta- eller potatissallad
Kall sås med färska örter
Publicerat den
2 juli 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Låter gott! Ska testa i helgen tror jag, kanske med lite färska örter ur eget örtland till ;-)
Jadu, godare kan det knappast bli. Du får ett stort tack, o fem fina poäng.