Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerad kycklingfilé

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Sommaren när den är som bäst. En marinad med smak av honung och citron.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn filéerna i smör. Efterstek under lock, ca 10 minuter, till en innertemperatur på ca 70º. Krydda.
  2. Vispa ihop ingredienserna till marinaden och smaka av efter eget tycke.
  3. Skiva filéerna, fortfarande lite varma, i 1 cm tjocka skivor. Lägg dem lite omlott på ett serveringsfat och ringla marinaden över.
  4. Ställ kallt fram till serveringen.
  5. Garnera med kapris, salladslök och persilja.
  6. Serveringsförslag: Pasta- eller potatissallad Kall sås med färska örter

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • NicolinaZ 2 juli 2009

    Låter gott! Ska testa i helgen tror jag, kanske med lite färska örter ur eget örtland till ;-)

  • Lennart_58 30 september 2009

    Jadu, godare kan det knappast bli. Du får ett stort tack, o fem fina poäng.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.