Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerad kycklingfilé

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Så enkelt, så gott... Favorit hos hela släkten!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kycklingfilén grillas i ugnen i 200 gr i ca 25 min. (Helt naturell). Låt kallna.
  2. Blanda marinaden. Lägg filéer och marinad i dubbla plastpåsar och knyt väl.
  3. Låt ligga i kylen ca 1-1 1/2 dygn. Vänd på dem då och då.
  4. Skiva upp och servera på buffén eller till en gratäng.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • imrisen 31 mars 2010

    Jättegott!!

  • ekebomia 18 juni 2010

    Supergott, hade det som kötträtt på sonens studentfest och det blev väldigt uppskattat av Alla!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.