Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerad kycklingfilé med bulgursallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Låt kycklingfilén marinera ett par timmar i kylskåp. Servera kycklingen tillsammans med bulgursallad, broccoli

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman ingredienserna till marinaden. Lägg kycklingfiléerna och marinaden i en kraftig plastpåse och knyt till. Låt stå i kylskåp i ett par timmar.
  2. Tillaga bulguren enligt anvisningarna på förpackningen. Skala rödlöken och skär den i tärningar. Blanda samman olja, vinäger, florsocker och salt och häll i bulguren. Rör om. Tillsätt löken, persiljan, mangon och tomaterna. Ställ kallt tills den skall serveras.
  3. Stek eller grilla kycklingfiléerna. Servera kycklingfiléerna med bulgursalladen samt någon kokt grönsak t ex broccoli eller bönor.
  4. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.