Så gott!! Jag föredrar att äta dem kalla tillsammans med en varm potatisgratäng, men självklart är spetten goda varma också. Ät dem kalla med en varm potatisgratäng och bearnaisesås eller kanske uppvärmda tillsammans med kall potatissallad och grönsaker. En favorit på buffébordet - kan enkelt förberedas dagar innan. Går bra att frysa in. Beräkna cirka 2-3 spett per person.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Enkelt, gott och smidigt. Hade det på buffébordet idag men gjorde dem igår och värmde de bara lite i ugnen just innan det var dags att äta. Mums! Kommer absolut göras igen, då med potatisklyftor eller potatisgratäng och någon god sås :P
Laddade upp en bild till ditt recept, hoppas det var okej. /C
Vad kul att du också gillade receptet!! Jag glömmer alltid bort att fota, så tack för den fina bilden du la upp :) Hoppas det smakar nästa gång också!