Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerad lammgryta

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 2 timmar 40 minuter
Skriv ut

Serveras till ris eller kokt potatis. Färska örter ger arom och vitlök ger sting och i kombination med lamm ger det en härlig doft och underbar smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i små bitar. Blanda ihop ingredienserna till marinaden, lägg i köttet och rör om. Låt stå kallt några timmar. Rör om några gånger.
  2. Koka köttet i marinaden i ca 30 minuter. Späd ev med lite vin eller vatten. Toppa med persilja och servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.