Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerad matjessill

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Det här är en smakrik matjessill i en olje- och vinägermarinad med smak av rödlök, dill och vitlök. Om den får stå till sig några timmar i kyl blir den ännu godare.

Ingredienser

Instruktioner

Låt sillen rinna av väl. Skala lök och vitlök. Hacka lök, vitlök och dill fint, och blanda det med sillen. Blanda olja, vinäger, salt och peppar till en dressing. Vänd ner sillen i marinaden.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ullabernt 24 mars 2008

    Succé! Receptet redan utdelat till flera av mina vänner./Ulla

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.