Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerad oxfilè

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Passar både som festmiddag och på buffèbordet.

Ingredienser

Instruktioner

Torka och putsa köttet, gnid in med salt och peppar. Lägg köttet i en ugnssäker form med en köttermometer instucken i köttets mitt. Stek filèn i 125 graders ugnsvärme tills termometern visar 55 grader. Blanda alla ingredienserna till marinaden. Låt det färdigstekta köttet svalna. Lägg det därefter tillsammans med marinaden i minst två dygn och vänd det ofta. Skiva upp köttet och lägg upp på serveringsfat.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • 1810cc 18 augusti 2009

    Bland den bästa oxfilén som vi ätit./Carina.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.