Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerad paprika med kapris och sardeller

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Svårighetsgrad: Medel

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 250 °C. Pensla paprikorna med olja och lägg dem i en ugnsfast form. Ställ in dem i ugnen och låt stå tills de är gyllenbruna. Lägg paprikorna i en plastpåse och låt dem kallna (det blir lättare att skala dem då). Skala paprikorna och låt dem gärna vara hela. Skär upp paprikorna vid stjälken och ta bort alla kärnor. Lägg upp dem på rucolasallad med sardeller och cocktailkapris. Häll på olivolja och balsamvinäger. Mal över peppar och strö på pinjenötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.