Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerad rostbiff med tomat- och getostsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Köp färdig rostbiff och smaksätt med en god marinad, köttet blir extra saftigt och fantastiskt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225ºC.
  2. Klyfta potatisen. Lägg upp på aluminiumfolie, salta och rosta i ugnen ca 30 min.
  3. Lägg rostbiffen på ett uppläggningsfat. Blanda alla ingredienser till marinaden och pensla köttet.
  4. Dela tomaterna i mindre bitar och smula osten. Skala och hacka schalottenlök fint och blanda med tomater och getost. Ringla över olja, vinäger och havssalt. Blanda salladen och lägg upp på fat.
  5. Servera med marinerad rostbiff och potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.