Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerad sparris

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Sparris är min absoluta favoritgrönsak. Jag kan äta den hur som helst, var som helst, när som helst. Här är en variant på sparris som är så god...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Doppa sparrisen i kokande lättsaltat vatten. Häll av vattnet och lägg upp sparrisen på ett fat. Strö lök och persilja över sparrisen.
  2. Blanda samman samtliga ingredienser till marinaden. Droppa marinaden över sparrisen. Servera med gott bröd till och rökt fisk eller skinka. Eller bara äta den som den är...

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • SteStar 24 augusti 2009

    Det här såg inte dumt ut! Jättefin bild!!! Skall pröva detta nu...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.