Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerad varm bönsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera salladen med bröd och ost och den blir en mättande middagsrätt.

Ingredienser

Instruktioner

Häll spadet av bönorna. Koka brytbönor el haricots verts knappt mjuka. Sätt till de avrunna bönorna så de värms lite. Häll av kokvattnet. Blanda i en salladsskål vinäger, olja, vitlök och salladskrydda. Vänd ner väl avrunna men ännu varma bönor och brytbönor samt hackad lök och paprika.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.