Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerad vitlök

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 3 dagar
Skriv ut

Älskar vitlök bara som den är

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela lökarna i klyftor och förväll dem i kokande vatten 3 minuter.
  2. Spola klyftorna med kallt vatten. Skala ochlägg dem i en kastrull med lite kallt vatten, koka upp och låt det koka ett par minuter. Spola dem med hett vatten, låt dem rinna av och lägg dem i en glasburk.
  3. Blanda ingredienserna till marinaden. Häll den över vitlöken. Rör om och låt stå med lock i kylen minst 2-3 dygn. Skaka om några gånger under tiden.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.