Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerade grillade nektariner (persikor)

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Supersnabb god efterrätt när du ändå har grillen igång.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär nektarinerna (persikorna) i klyftor (minst en frukt per person)
  2. Ringla över honungen, pressa lime och strö över råsocker. Blanda runt. Låt ligga en stund i rumstemperatur. Grilla klyftorna
  3. Lägg upp i portioner och strö över rivet limeskal. Servera tillsammans med vaniljglass och garnera med lite basilika (tycker du inte om basilika så ta istället cintronmeliss).
  4. Mängden honung, socker o lime är ungefärliga, beror lite på persikorna söthetsgrad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.