Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerade grönsaker

 
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

Buffémat! Låt favoritgrönsakerna ta smak av en kryddig marinad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala lök och morötter och dela i långa bitar. Snoppa sockerärtor.
  2. Koka grönsakerna ca 2 min i lättsaltat vatten, så att de blir halvkokta. Häll av vattnet. Klicka i smör och krydda med spiskummin, persilja, vitlök och lime eller citron. Rör om och strö över lite gourmetsalt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.