Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerade grönsaker

 
Skriv ut

Servera gärna salladen till goda fiskrätter också gott på buffebordet som tillbehör.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla bönorna och salladslökarna.
  2. Lägg ner bönorna i kokande, lättsaltat vatten och låt koka en liten stund.
  3. Kyl i kallt vatten.
  4. Blanda de nerkylda bönorna med salladslöken, basilika och sallad.
  5. Slå i mini fraiche och apelsinjuice och blanda försiktigt.
  6. Smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.