Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerade haricots verts

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En sallad som får mycket smak av vinägrettsåsen genom att den hälls över när bönorna är varma. Salladen får sedan dra i en eller ett par timmar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman alla ingredienser till dressingen.
  2. Koka bönorna nätt och jämnt mjuka. Skala och finhacka löken. Lägg bönorna i ett djupt fat. Strö löken över. Häll över vinägrettsåsen medan bönorna är varma.
  3. Låt salladen stå och dra i 1-2 timmar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.