Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerade jordgubbar i vinäger, en förbluffande söt tapa

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

¡Hola! Idag kommer jag med ett enkelt och jättegott recept med fruktdrottning som du kan förbluffa dina vänner och familj med. Recepter heter Fresas al vinagre på spanska och det här är godare än du tror, så måste du prova den. Du behöver bara 5 minuter för laga att laga det och sen har du en förbluffande söt tapa eller dessert. T.ex. kan du servera jordgubbar tillsammans med en kula vaniljglass eller grädde eller några smulade mandelskorpor på som efterrätt. Du kan läsa mer om detta recept på Soleado.se

Ingredienser

Instruktioner

Dela jordgubbarna i kvartar. Rör ihop balsamvinäger och socker så att sockret löser upp sig. Häll såsen över jordgubbarna. Blanda försiktigt med socker och balsamvinäger. Låt stå minst 30 minuter före servering. ¡Que aproveche!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.