Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerade jordgubbar med råkräm

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En supergod dessert som man gärna äter en varm sommardag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa och skär jordgubbarna i bitar. Blanda rivet limeskal, limejuice, råsocker och basilika med jordgubbarna och låt det marineras i 30 minuter.
  2. Råkräm: Vispa äggulor, socker och vanilj poröst. Vänd ner den vispade grädden i råkrämen.
  3. Servera jordgubbarna med råkräm över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.