Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerade kycklingspett med pesto- och vitlökssås

 
Skriv ut

Nytt recept

Ingredienser

Instruktioner

Blanda samman alla ingredienserna till såsen förutom basilikan. Hacka basilikan och rör ner i såsen. Smaka av med salt och peppar. Låt gärna stå och mogna i kyl en stund. Dela filén horisontellt så det blir två filéer. Blanda samman marinaden och låt filéerna ligga i ca 1 timme. Torka av marinaden och sätt filéerna på grillspett. Krydda med peppar och chili explosion och grilla filéerna ett par minuter på varje sida över fin glöd. Köttsaften ska vara klar och ofärgad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.