Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerade räkor

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Italienskt och mycket gott tillbehör

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Djupfrysta räkor tinas. Skär av räkornas huvuden, men låt i övrigt skalet sitta kvar.
  2. 2. Blanda samman ingredienserna till marinaden. Låt räkorna ligga i marinaden minst 1 timme.
  3. 3. Sätt ugnen på 225°.
  4. 4. Lägg räkorna i en ugnsfast form och häll över lite av marinaden. Låt stå i ugnen i 5–7 minuter.
  5. 5. Servera direkt tillsammans med citronklyftorna som pressas över räkorna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.