Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerade räkor med hetta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Den svala gurkan till dom kryddiga räkorna blir en perfekt kombination. -lättgjord och mycket uppskattad bufférätt.

Ingredienser

Instruktioner

Skala räkorna. Blanda ihop marinaden och lägg i räkorna. Blanda väl och ställ kallt i 1 timma. Skär gurkan i 1/2 cm tjocka skivor. Placera några räkor på varje gurkskiva . Garnera med rivet limeskal och strö på flingsalt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • christincarlsson 6 februari 2011

    Jätte gott, men man kan lätt ha i mer tabasco för mer hetta.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.