Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerade revbensspjäll

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Goda spjäll...att bjuda på...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 175 - 225 grader.
  2. Blanda ihop marinaden.
  3. Pensla spjället med marinaden och låt det marinera minst 4 timmar och gärna längre.
  4. Lägg spjället på ett galler med den feta sidan upp. Sätt en långpanna under med lite vatten i. Fyll på med vatten, så att det inte torkar bort.
  5. Stek spjället i mitten av ugnen ca 1½ timme. Vänd spjället en gång under stekningen.
  6. Ta ut spjället och skär det i bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.