Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerade tigerräkor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Jätte goda alternativ till tapas bordet eller buffén

Ingredienser

Instruktioner

Lägg räkorna i en skål Skiva vitlöken i tunna skivor och lägg dem i en skål. Skiva chilin lägg de i skålen med vitlöken häll i koriander blanda ihop och lägg över räkorna ringla över olivolja låt stå i kylen en timme. Stek räkorna lätt i olivolja och med marinaden Lägg på cocktailtomaterna sätt om de i ugnen tills tomaterna börjar bubbla sig ta ut pannan och smula sönder fetaosten och strö ut persiljan ovanpå

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.