Instruktioner
Skala tigerräkorna. Blanda samtliga ingredienser till marinaden och slå den över räkorna. Blanda väl och låt räkorna marinera medan du gör i ordning resten. Koka riset och låt paprikatärningarna koka med de sista 3 - 4 minuterna. Vid serveringen blandas och smaksätts riset med den rivna ostenoch salt. Packa riset i välsmorda små formar och stjälp upp på heta portionstallrikar i samband med uppläggninge.Sås: Skär fänkålen i mindre bitar och koka den 5 - 6 minuter tillsammans med vinet och grönsaksbuljongen. Kör under tiden smöret, cayennepepparn och basilikan i en matberedare tills du får ett grönt kryddsmör. llsätt det heta fänkålskoket, inklusive buljongen, i matberedaren och kör ytterligare några minuter tills du får en slät sås. Såsen behöver knappast något extra salt. Hetta upp en stor stekpanna, helst av gjutjärn. Halstra tigerräkorna i torr och het panna ca 1 minut på varje sida. Tillsätt eventuellt lite av marinaden i sista ögonblicket av halstringen. Stjälp upp ristimbalerna på heta tallrikar, fördela såsen omkring och garnera med tigerräkorna.