Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerat kött på koreanskt vis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Nötkött får en härlig smak och färg av vin och soya. Gott att steka eller grilla.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda soya, vitt vin, olja, vitlök och gräslök till marinaden. Smaksätt med nymald vitpeppar. Lägg i köttet och låt det ligga ½-3 tim. beroende på hur stark smak du önskar.
  2. Ta upp köttet och stek det mycket hastigt i brynt smör eller het olja i en stekpanna.
  3. Servera omedelbart med kokt ris, strimlad isbergssallad, tomatklyftor och marinaden eller soya som kall sås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.