Blanda honung, yoghurt och lime, tillsätt spetskålen och rör om. Avsluta med att försiktigt vända i ruccolan och smaka av med salt och peppar.
Instruktioner
- Ugn 125 grader.
- Blanda alla ingredienser till marinaden, häll marinaden i en plastpåse och lägg i kycklingen. Låt marinaden i minst 2 timmar och vänd påsen då och då. Stek kycklingen försiktigt i en stekpanna, tänk på att marinerat kött lätt bränner. Baka färdigt brösten i ugnen på 125 grader cirka 15 minuter. Låt vila i ca 5 minuter innan servering.
- Koka quinoagrynen enligt anvisningen på förpackningen. Slå av vattnet när grynen är färdiga, blanda i dillen, smöret, scharlottenlöken och aprikoserna, smaka av med salt och peppar. Blanda honung, yoghurt och lime, tillsätt spetskålen och rör om. Avsluta med att försiktigt vända i ruccolan och smaka av med salt och peppar.
Publicerat den
13 mars 2011
Liknande recept
Skriv kommentar