Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerat revbensspjäll

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Marinerat revbensspjäll

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela spjället i portionsbitar. Blanda ingredienserna till marinaden. Varva kött och marinad i en dubbel plastpåse och knyt till ordentligt. Låt spjällen marinera i 6 timmar. Vänd kötten någon gång under tiden.
  2. Ta upp spjällen, torka av dem och grilla dem ca 15 min per sida. Salta och peppra. Garnera med apelsinskivor.
  3. Servera med pasta, en fräsch sallad, mango chutney, grillade bananer och grillad ananas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.