Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marknadschoklad

 
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Ett välsmakande barndomsminne, många minns nog denna choklad från julmarknader.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kokosfett, strösocker och vatten smältes i en kastrull på svag värme.
  2. Blanda mjöl, florsocker och kakao väl i en bunke som rymmer alla ingredienser.
  3. Täck en långpanna med bakplåtspapper.
  4. Häll fettet i mjölblandningen och rör om så det blandas väl.
  5. Bred ut massan i långpannan, hjälp till med händerna. Men se upp, det kan vara ganska varmt.
  6. Ställ den svalt eller kallt en stund. Skär upp i bitar efter tycke och smak.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.