Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

En riktigt festlig filé rätt som sköter sig själv i ugnen.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg den putsade fläskfilén i en ugnssäker form. Vispa ihop resterande ingredienser i en skål och häll det sedan över filén. Såsen ska helst täcka köttet annars måste man vända det ibland. Ställ in i 150 grader varm ugn och låt stå i minst två timmar. Tag sedan upp filén och skiva den, lägg tillbaka i formen igen och låt puttra i ca 15 minuter. Pressad potatis är jättegott att servera till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • eva23 22 mars 2015

    Detta var ett riktigt bra recept. Jag använde fläskytterfilé istället och tog bara en msk soja. Så lade jag till en msk kalvfond och en ask vilöksost i såsen. Skönt att slippa stå vid spisen och steka...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.