Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marmorerade choklad- och cheesecakebrownies

(1 kommentar)  
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Jättegoda!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Förvärm ugnen till 175 grader. Smöra en 28x18 cm stor form. Smält smöret försiktigt i en kastrull. Ta bort från värmen och rör ner kakao och socker. Vispa ner äggen, tillsätt mjöl och rör om så att allt blandas jämnt. Häll smeten i formen
  2. Gör cheesecakesmeten genom att vispa samman ricottaost, socker och ägg i en skål, klicka sedan teskedsvis över smeten i formen. Dra lätt med en slickepott genom smeterna så att de bildar ett marmorerat mönster.
  3. Grädda i 40-45 minuter eller till kakan känns fast. Låt svalna i formen, skär sedan i bitar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • kicki_k 30 oktober 2013

    Den blev kanongod, tack för receptet

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.