Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marmorerat chokladgodis

 
  • Serverar: 20-25 portioner
Skriv ut

Ett spännande godisrecept från Australien.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klä en form ca 24 x 24 cm eller en liten långpanna 20 x 30 cm med bakplåtspapper.
  2. Smält chokladen över vattenbad var för sig. Blanda den vita chokladen med jordnötssmöret.
  3. Låt den mörka chokladen stelna så mycket att du kan lägga ut klickar på papperet. Häll den vita chokladen över rör om med en sticka så att du får ett vackert marmoreat mönster.
  4. Låt choklade stå i kylen minst 1 timme så att chokladen stelnar. skär godisen/kakan i rutor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.