- Serverar: 4 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Mycket god och annorlunda
Instruktioner
- Börja med att sätta på riset.
- Riv gurkan med ett rivjärn och lägg i ett durkslag. Tillsätt salt. Skär köttet i tuna skivor. Bryn köttet i oljan och krydorna ej kanelstången.
- Skiva den gula löken i skiver, tärna paprikan och aprikosen. Häll ner i stekpannan.
Tillsätt vitlöken och champinjonerna.
Häll i vatten, buljongen, salt, soja och kanelstång.
Koka i 10 minuter eller tills köttet är färdigt under lock.
- Under tiden gör vi tillbehöret.
Pressa ut vatten ur gurkan med en sked. Häll i en skål.
Finhacka rödlöken blanda ner med yoghurt i skålen med gurka.
- Färdigt att serveras.
Smaklig måltid
Publicerat den
1 maj 2008
Liknande recept
Skriv kommentar