Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marockansk gryta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Den här grytan är mycket god och har en extrem smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs kryddorna i oljan. Bryn den hackade löken i någon minut, tillsätt de skivade rotfrukterna, häll i kokhett vatten och låt puttra i fem minuter. Häll i tomaterna, russinen, sockret och balsamvinägern. Lägg i sejen eller bönorna i kastrullen och koka i fem minuter.
  2. Fisken ska bli vit och fast. Pressa i vitlöken strax innan uppläggningen. Salta och peppra efter behag. Servera med couscous, sallad och vitt ekologiskt vin.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Pirkko 1 mars 2009

    Den här grytan var jättegott!! Den kommer jag göra flera gånger. 5+

  • nibarius 29 maj 2010

    Gott. När jag sparade det här receptet i min kokbok sa den att tillagstiden är 1.5h vilket inte alls stämmer överens med instruktionerna. Förvirrande.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.