Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marockansk kyckling med saffran

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jättegod kycklingrätt som även går att grilla

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör i ordning kryddblandningen. Skär ett par snitt som fickor i filéerna. Gnid in köttet med blandningen och låt stå ca 30 minuter.
  2. Stek så kycklingbitarna hastigt i olivolja i varm stekpanna. Sänk värmen. Lägg på ett lock så att kycklingköttet kan steka efter och bli genomstekt, ca 15-18 minuter.
  3. Lyft av locket, strö över lite mer persilja eller koriander och servera med couscous eller ris och en god sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.