Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marockansk lammgryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Underbart god gryta med doft av saffran.

Ingredienser

Instruktioner

Skär köttet i mindre bitar ca 3x3 cm. Låt några bitar med ben vara kvar. Hacka löken, stek lök och kött i olivoljan, pressa i vitlöken. Tillsätt passerade tomater, pressad citron, kryddor, selleri skuren i bitar och de färska örterna. Tillsätt vattnet och buljongtärningen. Låt puttra på svag värmr i ca 1 - 1 1/2 timme eller tills köttet är mört. Tillsätt linserna de sista 15 minuterna och kikärtorna precis i slutet så de blir varma.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • nawelg 16 augusti 2008

    Den låter jätte gott.Ska prova den snarast möjligt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.