Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marsankaka i långpanna

(1 kommentar)  
Skriv ut

Kakan blir godast om den får stå en eller ett par dagar i kylen

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ihop allt till såsen. Sjud upp under vispning och låt såsen sedan kallna. Rör smör och socker poröst. Rör i äggen ett i sänder och sedan mjöl och bakpulver. Blanda sen ner marsansåsen. Häll smeten i en smord och bröad liten långpanna, ca 20x30 cm. Strö över mandel spån. Grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader ca 40 min

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bjuranna 2 juli 2008

    Goda! Saftiga. Ska låta dem stå tills imorgon och se om de blir ännu bättre.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.