Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marsh-mallow Blondies

 
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Amerikanskt recept översatt till svenska. Dessa blondiesbitar är perfekta lyxiga midnattssnacks.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 175º.
  2. Klä en panna, 33x23 cm, med bakplåtspapper.
  3. Blanda mjöl, bakpulver och salt i en skål. Vispa smör och muscovadosocker krämigt. Tillsätt ägget och vispa så att allt blir väl blandat. Tillsätt äggula och vaniljessensen, vispa igen.
  4. Rör med trädslev ner minimarsh-mallows och chokladchipsen (går också bra med hackad mörk choklad). Rör därefter ner mjölblandningen. OBS! Vispa inte i smeten! Skeda upp smeten i pannan, så att den fyller upp från hörn till hörn.
  5. Grädda kakan mitt i ungnen i 22 minuter tills den är gyllenbrun. Låt kakan svalna i pannan i minst 2 timmar.
  6. Skär upp kakan i 16 bitar medan den är i formen. Lyft försiktigt upp bitarna med spatel eller tårtspade.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.