En kritvit sockerpasta, perfekt att täcka tårtor med om man inte tycker om marsipan.
Instruktioner
- Smörj två bunkar med cocosfettet (en ska vara microtålig).
- Sikta ner florsockret i den ena och gör en grop i mitten.
- Lägg marshmallowsen och vattnet i den microtåliga bunken. Micra på full effekt 30 sek, rör om ordentligt med en trä/plastsked, micra igen osv. tills alla marshmallows har löst sig till en smet.
- Häll smeten i florsockret och rör om. När det börjar bli en deg är det lättare att knåda ihop den med händerna.
- Plasta in degen i dubbla plastpåsar, var noga med att det inte är någon luft kvar i påsen så håller sig MMF:n i ca 3 veckor.
- Det gör inget att degen är lite klibbig, den kommer att sätta sig, och om du har i för mycket florsocker blir den inte lika flexibel och svårare att arbeta med.
- Låt vila minst en timme innan du använder den.
Publicerat den
10 september 2008
Liknande recept
Skriv kommentar