En mäktig dessert som är otroligt god.
Instruktioner
- Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten ca 5-6 minuter.
- Vispa äggulor och socker ljust och pösigt. Riv marsipanen och rör ner den i äggsmeten. Tillsätt kardemumma och crème fraiche. Rör till en jämn smet.
Krama ur gelatinbladen och smält dem på svag värme. Rör ner gelatinet i äggsmeten i en fin stråle under fortsatt omrörning.
- Vispa grädden och rör ner den i smeten. Fördela fromagen i 4-6 portionsglas. Ställ dem kallt att stelna, ca 4 timmar. Garnera med jordgubbar eller andra bär, efter säsong.
Publicerat den
30 augusti 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Den var lätt att göra och god men enligt mitt tycke var den för söt. Nästa gång jag gör den så utesluter jag sockret och river i lite citronskal. Tack för ett bra recept.