Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marskakor

(1 kommentar)  
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

För marsälskare som vill bjuda på en god kaka.

Ingredienser

Instruktioner

Smält smöret i kastrull och låt det sedan svalna. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda alla torra ingredienser och vispa i dem. Tillsätt sedan smör och mjölk och rör till en smet. Häll smeten i en smörad långpanna och grädda i 175° i ca 15min. Låt det sedan svalna. Koka upp grädden och rör i marsbitarna tills de smällt. Ställ kastrullen i ett vattenbad och låt den bli kall. Vispa den sedan med en elvisp tills den blir tjock. Bred smeten över kakan.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • kempablavitt 26 april 2012

    Bild på kakan innan den är uppdelad i mindre bitar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.