Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marstrandskex

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Ett gammalt beprövat recept som alltid lyckas.

Ingredienser

Instruktioner

Smör och socker arbetas till skum. Hjorthornsaltet blandas med en del av mjölet och detta tillsättes omväxlande med gräddmjölken. Resten av mjölet inarbetas i degen, som utkavlas och naggas och uttages med runt mått. Kan också göra ett hål vid sidan så stort som en fingerborg. Lägges på smord plåt. Gräddas ljusgula i medelmåttig ugnsvärme 200-225 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.