Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Martas rabarberkaka

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Enda kakreceptet jag vet som innehåller vitpeppar! Pröva, fungerar fantastiskt bra.

Ingredienser

Instruktioner

Häll smält smör i en glasform och strö på socker. Lägg i rabarbern skuren i bitar. Vispa ägg och socker. Blanda i de övriga ingredienserna och häll/bred smeten över rabarberna. Grädda ca 25 minuter i 200 grader. Servera (gärna ljummen) direkt ur formen. Vispad grädde eller vaniljglass passar bra till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.