Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Martin och Patriks Viltskavswok

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Rör ihop dessa ingredienser med smör i wokpanna: Viltskav ( älg eller ren) bacon shitakesvamp eller champinjoner. fänkol blomkål broccoli morötter i bitar Smaksätt allt detta med en halv deciliter lakritsbrännvin ( Sambuca) i slutet. Salta och peppra i wokpannan tills allt är stekt. Servera i tortillabröd, som läggs i hålslev och friteras i olja så att det får korgform. Ha ett lock till hands om oljan skulle överhettas. Eller servera på tunnbröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.