Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marylins fyllda kycklingfiléer med kall sås

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Min faster i Norrland gör detta och det går att förbereda. Kanongod bjudmat som är bra kryddad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 º. Lägg köttet mellan 2 smörpapper och banka ut det till platta skivor.
  2. Blanda fyllningen i en mixer till en grov konsistens, bred ut fyllningen på köttet och vik ihop. Sätt fast en tandpetare så det hålls ihop. Linda bacon runt köttet och bryn i stekpanna. Flytta över kycklingen i en smord form. Hit kan rätten göras i förväg om man vill.
  3. Sätt in formen i ugnen 20-30 minuter. Servera med kokt pressad potatis eller kokt ris samt den kalla såsen och sallad till. Rör ihop såsen någon timme innan du ska äta så smaken sätter sig.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Evia 19 maj 2008

    Super goda. Fick jag som huvudrätt på min möhippa. Kanon.

  • Evia 19 maj 2008

    Glömde betyget. En 5:a naturligtvis.

  • king200 7 juli 2008

    stark sås jättegott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.