Smakrik muslimsk rätt från södra Thailand.
Instruktioner
- Fräs kycklingen eller biffen i lite olja så den får färg, tillsätt sedan löken och låt mjukna.
- Slå över kokosmjölken och eventuellt lite extra vatten, skiva och lägg i potatisen samt de eventuella jordnötterna. Krydda med curryn, salt, pressad lime, chili, socker och fisksås.
- Låt såsen puttra tills potatisen är färdig, smaka av och tillsätt det som eventuellt saknas, servera med kokt ris och en extra limeklyfta.
Publicerat den
16 augusti 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Gammal favorit i repris. Mmmm, gottigotti 5p, tackar tackar.
Men hallå en muslimsk rätt från södra Thailand är inte thailändare buddister men gillade receptet
Jättegott. Riktigt kryddigt så som indiskt ska vara. Jag hoppade dock över att ha potatis i, tycker att det är godare utan.
ska prova göra denna curry rätt. hoppas de smakar bra