Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mascarponechokladmousse med amaretto

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Häll i glas och ställ i kyl i minst 30 minuter. Servera med rostade mandelflagor på toppen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Separera äggulor och vitor.
  2. Vispa upp äggvitorna med socker.
  3. Blanda ihop mascarponeost och äggulor.
  4. Vispa grädden.
  5. Smält chokladen över vattenbad. Blanda med mascarponesmeten.
  6. Vänd ihop äggvitorna med grädden och mascarponeblandningen. Vänd slutligen in amarettolikören.
  7. Häll i glas och ställ i kyl i minst 30 minuter. Servera med rostade mandelflagor på toppen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.