Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mascarponeglass

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Hittade ett recept och det verkar jätte gott. Kände då att jag var tvungen att lägga upp det.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Osten ska vara rumsvarm. Börja med att vispa ägg, socker och vaniljsocker poröst med elvisp.
  2. Tillsätt sedan den flytande honungen och den rumsvarma osten. Blanda allt väl.
  3. Vispa grädden, men inte för hårt. Och vänd sedan ner den allra sist. Frys sedan in glassen i minst ett dygn.
  4. Severa med en fruktkompott till med rostad mandel.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • smeralda 19 april 2012

    Jag tog lite mindre socker och blandade i rostade pinjenötter - för att efterlika en glass jag åt på en restaurang i Toscana. Det blev super!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.