Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mascarponegratinerade hallon

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabbt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 250 grader.
  2. Fördela hallon och mandelbiskvier i 4 ugnssäkra portionsformar.
  3. Dela ägget och vispa äggvitan till ett riktigt fast skum.
  4. Blanda mascarponen med äggula och florsocker. Vänd i den vispade äggvitan.
  5. Bred ostsmeten över bär och biskvier.
  6. Gratinera högt upp i ugnen ca 5 min tills smeten fått fin färg. Servera genast.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • scraphall 12 juni 2011

    Det här var bland det godaste jag någonsing lagat!!

  • maxxa 20 juli 2011

    Söt och god dessert. Tack för receptet.

  • frithioff 2 november 2012

    Supergott. Hade inga mandelbiskvier hemma så tog mer hallon och några grovhackade hasselnötter. Mums.

  • Sonja18 31 maj 2021

    Supergott!! Fräscht och inte alltför sött.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.