Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mascarponekyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

GI.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 180°. Lägg kycklingfiléerna i en ugnsform av glas. Hetta upp smöret och oljan i en stekpanna och fräs löken tills den är gyllengul. Tillsätt vitlök och dragon och lägg röran över kycklingfiléerna. Häll vinet i stekpannan och tillsätt mascarpone. Värm i cirka 30 sek tills osten har smält, rör om väl för att smakerna ska blandas och häll såsen över kycklingen. Täck med lock och stek i ugnen i omkring 1 timme. Servera med en fräsch sallad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.