Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Maskrosfromage

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Nu i maskrostider är det lätt att få tag på maskrosor, och då är det ju lätt att göra denna fromage. God och annorlunda!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält gelatinet. Vispa äggulorna och blanda sedan i sirap och gelatin. Låt stå i kylskåp ca 1½ timme. Rör om och blanda i den hårt vispade grädden tillsammans med 5 hårt vispade äggvitor.
  2. Slå blandningen i en skål och ställ i kylen i 3-4 timmar för att stelna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.